Saltar al contenido
Electroanalysis group (GEUO)

Electroanalysis group (GEUO)

Universidad de Oviedo

  • Research lines
    • Aptasensors
    • Genosensors
  • Group members
  • Scientific articles
    • Scientific articles
    • Book Chapters
    • Conferences
  • Research projects
  • The group on the web
  • Thesis
  • Collaborations
  • Group meetings
  • Equipment
  • NOTICIAS
Publicado el 16 de junio de 20216 de julio de 2022 por admin

Challenging genosensors in food samples: the case of gluten determination in highly processed samples

Begoña Martín-Fernández, Noemí de-los-Santos-Álvarez, Juan Pedro Martín-Clemente, María Jesús Lobo-Castañón, Beatriz López-Ruiz

Talanta 146, 2016, 490-496

doi: 10.1016/j.talanta.2015.09.017

CategoríasPublications, Publications 2016

Navegación de entradas

Siguiente entradaSiguiente Bioanalytical methods for circulating extracellular matrix-related proteins: new opportunities in cancer diagnosis

CONTACT INFO

Departamento de Química Física y Analítica
Universidad de Oviedo
C / Julián Clavería, 8
33006 Oviedo
Phone (lab): (34)985102963

VISIT US

Department building Facultad de Química
Labs #101 & 073

Funciona gracias a WordPress
Translate »