Saltar al contenido
Electroanalysis group (GEUO)

Electroanalysis group (GEUO)

Universidad de Oviedo

  • Research lines
    • Aptasensors
    • Genosensors
  • Group members
  • Scientific articles
    • Scientific articles
    • Book Chapters
    • Conferences
  • Research projects
  • The group on the web
  • Thesis
  • Collaborations
  • Group meetings
  • Equipment
  • NOTICIAS
Publicado el 16 de junio de 202113 de septiembre de 2024 por admin

Aptassay with spectrophtometric detection for gluten quantitation

Miguel Aller Pellitero

Supervisor: Dr. N. de los Santos Álvarez

July 8, 2014

https://digibuo.uniovi.es/dspace/handle/10651/28154

CategoríasMaster Thesis

Navegación de entradas

Siguiente entradaSiguiente Bioanalytical methods for circulating extracellular matrix-related proteins: new opportunities in cancer diagnosis

CONTACT INFO

Departamento de Química Física y Analítica
Universidad de Oviedo
C / Julián Clavería, 8
33006 Oviedo
Phone (lab): (34)985102963

VISIT US

Department building Facultad de Química
Labs #101 & 073

Funciona gracias a WordPress
Translate »