Saltar al contenido
Electroanalysis group (GEUO)

Electroanalysis group (GEUO)

Universidad de Oviedo

  • Research lines
    • Aptasensors
    • Genosensors
  • Group members
  • Scientific articles
    • Scientific articles
    • Book Chapters
    • Conferences
    • Teaching publications
  • Research projects
  • The group on the web
  • Thesis
  • Collaborations
  • Group meetings
  • Equipment
  • NEWS
Publicado el 16 de junio de 20216 de julio de 2022 por admin

DNA-based biosensor for the electrocatalytic determination of antioxidant capacity in beverages

M.F. Barroso, N. de-los-Santos-Álvarez, M.J. Lobo-Castañón, A.J. Miranda-Ordieres, C. Delerue-Matos, M. B. P. P. Oliveira, P. Tuñón-Blanco

Biosens. Bioelectron. 26(5), 2011, 2396-2401

doi: 10.1016/j.bios.2010.10.019

CategoríasPublications, Publications 2011

Navegación de entradas

Entrada anterior:Anterior Impedimetric aptasensor for tobramycin detection in human serum
Siguiente entradaSiguiente Amperometric quantification of gluten in food samples using an ELISA competitive assay and flow injection analysis

CONTACT INFO

Departamento de Química Física y Analítica
Universidad de Oviedo
C / Julián Clavería, 8
33006 Oviedo
Phone (lab): (34)985102963

VISIT US

Department building Facultad de Química
Labs #101 & 073

Funciona gracias a WordPress
Translate »