Saltar al contenido
Electroanalysis group (GEUO)

Electroanalysis group (GEUO)

Universidad de Oviedo

  • Research lines
    • Aptasensors
    • Genosensors
  • Group members
  • Scientific articles
    • Scientific articles
    • Book Chapters
    • Conferences
  • Research projects
  • The group on the web
  • Thesis
  • Collaborations
  • Group meetings
  • Equipment
  • NOTICIAS
Publicado el 16 de junio de 20216 de julio de 2022 por admin

Electrochemical Methods based on DNA in Food Safety Assessment

Begoña Martín-Fernández, Lorena Manzanares-Palenzuela, Marta Sánchez-Paniagua López, Noemí de-los-Santos-Álvarez, Beatriz López-Ruiz

Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 57(13), 2017, 2758-2774

doi: 10.1080/10408398.2015.1067597

CategoríasPublications, Publications 2017

Navegación de entradas

Siguiente entradaSiguiente Bioanalytical methods for circulating extracellular matrix-related proteins: new opportunities in cancer diagnosis

CONTACT INFO

Departamento de Química Física y Analítica
Universidad de Oviedo
C / Julián Clavería, 8
33006 Oviedo
Phone (lab): (34)985102963

VISIT US

Department building Facultad de Química
Labs #101 & 073

Funciona gracias a WordPress
Translate »