Saltar al contenido
Electroanalysis group (GEUO)

Electroanalysis group (GEUO)

Universidad de Oviedo

  • Research lines
    • Aptasensors
    • Genosensors
  • Group members
  • Scientific articles
    • Scientific articles
    • Book Chapters
    • Conferences
    • Teaching publications
  • Research projects
  • The group on the web
  • Thesis
  • Collaborations
  • Group meetings
  • Equipment
  • NEWS
Publicado el 16 de junio de 202113 de septiembre de 2024 por admin

Innovative assay formats for the food safety control: determination of gluten in food

Laura López López

Supervisor: Dr. N. de los Santos Álvarez

May, 2015

https://digibuo.uniovi.es/dspace/handle/10651/31075

CategoríasMaster Thesis

Navegación de entradas

Entrada anterior:Anterior Development of bioelectroanalytical methods based on the use of liposomes as carriers of redox markers
Siguiente entradaSiguiente Aptassay with spectrophtometric detection for gluten quantitation

CONTACT INFO

Departamento de Química Física y Analítica
Universidad de Oviedo
C / Julián Clavería, 8
33006 Oviedo
Phone (lab): (34)985102963

VISIT US

Department building Facultad de Química
Labs #101 & 073

Funciona gracias a WordPress
Translate »