Saltar al contenido
Electroanalysis group (GEUO)

Electroanalysis group (GEUO)

Universidad de Oviedo

  • Research lines
    • Aptasensors
    • Genosensors
  • Group members
  • Scientific articles
    • Scientific articles
    • Book Chapters
    • Conferences
    • Teaching publications
  • Research projects
  • The group on the web
  • Thesis
  • Collaborations
  • Group meetings
  • Equipment
  • NEWS
Publicado el 16 de junio de 20218 de septiembre de 2025 por admin

Truncated aptamers as selective receptors in a gluten sensor supporting direct measurement in a deep eutectic solvent

R. Svigelj, N. Dossi, S. Pizzolato, R. Toniolo, R. Miranda-Castro N. de-los-Santos-Álvarez, M.J. Lobo-Castañón

Biosens. Bioelectron. 165, 2020, 112339

doi: 10.1016/j.bios.2020.112339

CategoríasPublications, Publications 2020 Etiquetasarticle

Navegación de entradas

Entrada anterior:Anterior Aptamers targeting protein-specific glycosylation in tumor biomarkers: general selection, characterization and structural modeling
Siguiente entradaSiguiente Electrochemical aptasensors for cancer diagnosis in biological fluids – A review

CONTACT INFO

Departamento de Química Física y Analítica
Universidad de Oviedo
C / Julián Clavería, 8
33006 Oviedo
Phone (lab): (34)985102963

VISIT US

Department building Facultad de Química
Labs #101 & 073

Funciona gracias a WordPress
Translate »