Saltar al contenido
Electroanalysis group (GEUO)

Electroanalysis group (GEUO)

Universidad de Oviedo

  • Research lines
    • Aptasensors
    • Genosensors
  • Group members
  • Scientific articles
    • Scientific articles
    • Book Chapters
    • Conferences
    • Teaching publications
  • Research projects
  • The group on the web
  • Thesis
  • Collaborations
  • Group meetings
  • Equipment
  • NEWS
Publicado el 8 de septiembre de 20258 de septiembre de 2025 por admin

Determination of ethyl alcohol in beverages using an electrochemical enzymatic sensor

R. Miranda-Castro, M.J. Lobo Castañón

vol. 1, chapter 18, 183-192 in Laboratory Methods in Dynamic Electroanalysis

M.T. Fernández Abedul Ed. Elsevier Science (The Netherlands) 2019

ISBN: 9780128159323

doi: 10.1016/B978-0-12-815932-3-00018-8

CategoríasBook Chapters, Book Chapters 2020 Etiquetasbook chapter

Navegación de entradas

Entrada anterior:Anterior Disposable electrochemical aptasensor for rapid and selective vancomycin detection in clinical samples: Bridging affinity selection, computational modeling and clinical validation
Siguiente entradaSiguiente Bienzymatic amperometric glucose biosensor

CONTACT INFO

Departamento de Química Física y Analítica
Universidad de Oviedo
C / Julián Clavería, 8
33006 Oviedo
Phone (lab): (34)985102963

VISIT US

Department building Facultad de Química
Labs #101 & 073

Funciona gracias a WordPress
Translate »